Tid: Tirsdag 20.2.24 kl 18:00
Sted: Utenfor Kafé Victor, Pollen i Arendal

 

Her kan en leke med lang lukkertid, eller du kan jobbe med høy iso for å få rett eksponering i mørket. Lange lukkertider kan gi spennende resultat i situasjoner der normale bilder kanskje ville sett kjedelige ut.

Skyer som beveger seg, vann eller andre lyse objekter kan ved lang lukkertid være med å danne bilder som skiller seg ut fra de tradisjonelle håndholdte pek-og-skyt bildene. Skyer i bevegelse vil danne strukturer på himmelen mens vann som skvulper blir som en tåkete grøt som fyller de områdene vannet har beveget seg mens eksponeringen varte. I bybildet vil folk i bevegelse lage spøkelsesaktige skikkelser som drar blikket gjennom bildet med stor nysgjerrighet.

Vi møtes på utsiden av Cafe Victor i Arendal kl. 1800. En kort introduksjon gis, og det blir et kort oppsummeringsmøte over en varm kopp kaffe inne på Victor ved 20-tiden. Varme klær er viktig. Det er også lurt å ha med et fotostativ,- i tillegg til entusiasme og godt humør!

Vel møtt!

 
Illustrasjonsbilde ved Arvid Løite