Årets bilde 2018. Delt 1.-plass: Niklas Mørkland – waiting…

Årets bilde 2018. Delt 1.-plass: Tom Erik Smedal, Between the elements

Månedens bilde i Arendal fotoklubb – Høst 2019

Sommeren 2019: Fritt motiv

Frist: 27. august.

Resultatlisten

September: Speiling.

Frist: 1. oktober.

Resultatlisten

Oktober: Linjer.

Frist: 29. oktober.

Innlevering: Lever her!

Bildet må være tidligst tatt 6. august.

November:  Bevegelse.

Frist: 26. november

Bildet må være tidligst tatt 3. september.

• Konkurransen er kun åpen for medlemmer i Arendal Fotoklubb.
  • Bildet må være tatt av innsender. Du kan ikke sende inn et bilde på vegne av noen andre.
  • Det er ingen krav/restriksjoner på etterbehandling
  • Bildet skal ikke ha noen form for signatur, vannmerke eller påsatt ramme
  • Hver fotograf kan levere inn ett (-1-) bilde.
  • Innsendte bidrag til konkurransen må være tatt tidligst 12 uker før fristen utløper.
  • Innsendingsperioden er 4 til 1 uker før medlemsmøte.
  • Avstemningsperioden er 1 uke før medlemsmøte.
  • Avstemning skjer anonymt, en vil ikke se hvem som er fotograf for et bilde, og en vil ikke se hvem som har stemt på hvilket bilde.
  • Konkurranseansvarlig i Arendal Fotoklubb er Vidar Hoel, og det er bare å sende e-post og spørre om uklarheter eller om du har andre kommentarer.

Resultatlister

Resultatlistene for inneværende periode vil stå i listen over. For tidligere perioder, kan dere finne resultatlistene i møtereferatene våre.

Om konkurransen

Månedens bilde er en konkurranse for alle medlemmer i Arendal Fotoklubb. Hvert medlem kan sende inn et bilde innenfor et gitt tema og tidsfrist, og deretter kan alle medlemmer stemme på det bildet de synes er best den måneden. Alle bilder blir gjennomgått og kommentert på det påfølgende medlemsmøtet, og her vil også vinneren annonseres.

Tema for Månedens bilde bestemmes av programkomiteen og blir annonsert hvert halvår. Herunder blir også tidsfrister satt i forhold til innlevering og perioden bildet må være tatt.

Premier

Hver vinner av Månedens bilde kan få sitt bilde printet hos JapanPhoto Kristiansand, på valgfritt materiell, med maks størrelse 60x40cm (evt. 50x50cm). Bildet hentes av vinneren etter det har hengt på utstilling hos JapanPhoto Kristiansand i én måned. De tre beste bildene fra en runde vil også bli presentert i påfølgende nyhetsbrev fra Arendal Fotoklubb.

Årets bilde

Ved klubbens årsmøte, vanligvis i februar måned, blir også Årets bilde kåret. Kandidatene til Årets bilde er alle topp 3-bildene fra hver Månedens bilde-kåring, og vinneren kåres av en ekstern jury.

2018
Årets bilde 2018 ble delt mellom Niklas Mørkland med bildet ‘Waiting…’ og Tom Erik Smedal med bildet ‘Between the elements*. Denne gangen var det styret i Arendal Fotoklubb som var jury, og det ble benyttet samme avstemningsmetode som for ‘Månedens bilde’, derav delt 1. plass. Det var i alt 31 gode bilder fra 18 deltagere som juryen måtte velge mellom.

2017
Årets bilde 2017 ble bilde Landevei, og igjen var Karl Peder Laulo fotograf! Juryen var Fotoklubben Linselusa, som måtte velge mellom 31 meget gode kandidater.

2016
Dette året var Fotomax Kameraklubb jury, og kåret Årets bilde ut fra 41 gode kandidater. Vinneren av Årets bilde 2016 ble Karl Peder Laulo med sitt bilde Sommerkveld ved fyret.

2015
Vinner av Årets bilde i 2015 ble Karl Peder Laulo med sitt bilde Kveldsstemning på Torungen (levert til januar-temaet Monokrom). Jury var Hustadvika Fotoklubb.