Sted: Galleri Verket, Nes Verk-veien 240, 4934 Nesgrenda

Tid: Tirsdag 24. august, kl. 18:00 – 21:00

Programkomiteen gjør en liten vri denne aktivitetskvelden. Vi starter med en runde i utstillingen på Verket Galleri utenfor Næs Jernverksmuseum. Utstillingen består av Per Rune Hansebråtens fotografier og gjenstander smidd av Erik Gjendem. Per Rune vil være tilstede for å snakke om det «å se» i forhold til fotografering. Det er en hyggelig gest om noen kjøper kunstboka Ild Esse Idé som er til salgs i galleriet, en nydelig gave og kilde for inspirasjon med flotte bilder og tekst fra sitt prosjekt.
Etter galleribesøket går vi videre opp til Næs Jernverksmuseum, der vi spaserer rundt i den «romantiske parken» og i området rundt smia på jakt etter motiver som passer tema «symmetri.

Bildet er tatt av Tom Erik Smedal