Vi har blitt kontaktet av idrettskretsen om å stille med arrangementsfotograf under sommerens leir; 25.–29. juni. Vår kontaktperson er Stein Erik Gustavsen; mobil 901 88 936 eller e-post steie-g@online.no for deg som er interessert! Stein Erik har vært i kontakt med Karete Johansen ved idrettskretsen, og planlegger et nytt møte i nærmeste framtid. Her blir det muligheter for action, portrett, dyr osv. Dette kan bli årets helg for de som blir med!

Dette skriver Karete i sin henvendelse:

IDRETTSLEIREN 25.-29. juni.
Hei, jeg har fått flere tips om å kontakte dere for å spørre etter en fotograf som har lyst til å ta bilder under idrettsleiren. Så her kommer den. Jeg jobber i Aust-Agder idrettskrets (Norges Idrettsforbund) og er prosjektleder for Idrettsleiren på Hove. Jeg søker gjerne den som liker/er flink til å ta bilder av ting i bevegelse. Vi har så sykt mange gode idrettsøyeblikk vi burde fått «fanget» på foto. Vi kan tilby en spennende leiruke med unike mennesker. Samhold, fellesskap, mestring og hjertevarme er det som preger uken (forutenom idrett da). Vi skal lage fotobok i år hvor alle grupper skal presenteres og hvor vi skal sette sammen gøyale bilder. Fra før av har jeg to avisjournalister og en hobbyfotograf. Jeg vil gjerne ha en eller to til som kan bli med. Spennende fotooppdrag venter. Det er mulighet for å velge ut enkelte idretter og fotoobjekter etter interesse. I utgangspunktet er dette frivillig arbeid. Men for dem som er med på hele leiren er det mulighet for gratis plass til eget barn og en liten slant i lønningsposen.


Bildet i saken er fra Idrettsleirens websider.