Velkommen til film- og fototreff i Arendal!

NSFF regionalt treff og markering av klubbens 10-årsjubileum

Arendal fotoklubb har gleden av å invitere fotovenner til en weekend spekket med gode fotoopplevelser. Velkommen til byen vår, 1.–3. september 2017!

Se programmetMeld deg på!

Fotoworkshop 1 & 2

Besøk av Pentaxambassadør Ole Henrik Skjelstad. Det blir solnedgangsfoto på Store Torungen fyr og soloppgang et annet sted i Raet nasjonalpark. Husk å få nok søvn i forkant!

Fotoworkshop 3

For de som har deltatt på Skjelstads fototurer blir det anledning til å redigere bildene i en påfølgende Lightroom-workshop. Ingvald R. Ingebretsen instruerer og forklarer.

Fotoworkshop 4

Besøk av Sony Alpha-ambassadør Kyle Meyr. Han viser bilder fra sin actionfylte portefølje og tar oss med på et fotostunt med spreke modeller, midt i Arendal sentrum!

Fotoworkshop 5

Cosplayfotograf Kennet Klokseth Pedersen kommer med et knippe cosplayere – her blir det annerledes portrettfoto med modeller fra spill- og filmverdenen.

Klubbutstilling på Arendal bibliotek med vernissasje fredag 1. september

Separatutstillinger flere steder i byen hele helgen og påfølgende uke

Overnatting

For deg som kommer utenbysfra – eller kanskje du rett og slett vil være turist i egen by? – har vi gleden av å formidle en hyggelig prisavtale med Clarion Hotel Tyholmen:

• Enkeltrom kr 872,-/natt
  • Dobbeltrom kr 1032,-/natt

Frokost er inkludert. Oppgi «Arendal fotoklubb 10 år» ved bestilling på telefonnummer 37 07 68 00 eller via hotellets nettsted:

Kontakt hotellet

Arendal bibliotek

Fra kl 16: Registrering av deltagere
Kl 17: Vernissasje for Arendal fotoklubbs utstilling
Kl 18: Bildevisning ved Pentaxambassadør Ole Henrik Skjelstad

Havnegården, Barbu

LØRDAG 2/9
Fra kl 11: Hent påsmurt lunsj
Kl 11.30: Oppgave til Fotosprint deles ut
Kl 15.00: Lightroom-workshop
Kl 18.00: Bildeforedrag med Sonyambassadør Kyle Meyr
Ca kl 19: Innlegg fra Japan Photo
Kl 19.30: Middag og mingling

SØNDAG 3/9
Kl 11.30: Hent påsmurt lunsj
Kl 12: Kåring av Fotosprintvinner
Kl 12.30: Introduksjon til cosplayfoto

Store Torungen fyrstasjon

Solnedgangsfotografering med Pentaxambassadør Ole Henrik Skjelstad
(avreise fra Jektekaia i Pollen ca kl 19.30)

Jektekaia

Avreise herfra ca kl 19.30 for de som skal ut på Store Torungen

Raet, Bjellandstrand

LØRDAG 2/9
Kl 05.30: Oppmøte på Bjellandstrand (med forbehold) for soloppgangsfotografering med Pentaxambassadør Ole Henrik Skjelstad. Parkering ved Bjellandstrand Gård.

NSFF – Norsk Selskap For Fotografi – er fellesorganisasjon for norske film- og fotoklubber med om lag 120 medlemsklubber og ca. 4000 medlemmer. Fototreffet i Arendal helgen 1.–3. september er ett av til sammen fire regionale treff som arrangeres i 2017. Du kan lese om alle treffene på nsff.no.