Bli medlem

Arendal fotoklubb er en aktiv klubb for fotointeresserte i Arendalsområdet og omegn, med medlemmer i alle aldersgrupper – fra glade amatører til profesjonelle fotografer. Vi har møter og aktiviteter minst to kvelder i måneden, vi har kurs og foredrag med både interne og eksterne foredragsholdere, og vi arrangerer fotoutflukter.

Se oversikt over aktiviteter våren 2017 her. Utfyllende informasjon om medlemsmøter og aktivitetskvelder finner du fortløpende publisert her på hjemmesiden.

Du er hjertelig velkommen til å bli med på 2-3 medlemsmøter og/eller aktivitetskvelder helt uten forpliktelser. Finner du utbytte av medlemsmøtene og vil være med på fast basis, ser vi gjerne at du betaler årskontingent til støtte for driften av klubben. Inkludert i kontingenten er personlig medlemskap i Norsk Selskap For Fotografi, NSFF; se infoboks i sidekolonnen. Årskontingenten er på kr 450,- (350,- for honnør og 200,- for ungdommer til og med 25 år) – halv pris etter 1.september.

Kun registrerte medlemmer vil kunne delta i kåringen av Månedens bilde, delta i vår facebookgruppe, sende inn bilder til NSFF sin Årbok og delta i NM i Foto. Registrerte medlemmer vil også få rabatt på kurs som arrangeres utenom ordinære klubbaktiviteter.

Hvor finner du oss?

Vi holder våre medlemsmøter på Munkehaugen kultursenter, nær toppen av Østre gate i Arendal sentrum. Det er ikke parkeringsmuligheter i direkte tilknytning til huset, men det er gratis parkering i alle sentrumsgater på kveldstid. Det er også noen få p-plasser helt på toppen av Østre gate:

(Vis Arendal Fotoklubb i et større kart)

Norsk Selskap for Film og Fotografi

Som medlem i Arendal fotoklubb blir du automatisk medlem av Norsk Selskap for Film og Fotografi (NSFF). NSFF ble stiftet i 1927 og er paraplyorganisasjon for norske fotoklubber. Fra 2013 ble medlemmene fra tidligere Norges Amatørfilmforbund innlemmet i et eget filmutvalg, og NSFF teller nå 130+ medlemsklubber og ca 4500 medlemmer.

• NSFF skal virke for å fremme fotografisk allsidighet og aktivitet
  • NSFF skal gjennomføre fotorelaterte aktiviteter for enkeltmedlemmer slik at de får økt fotoglede og fellesskap ut over egen klubb
  • NSFF skal ha tilbud for medlemsklubbenes tillitsvalgte slik at de kan forenkle og forbedre driften av egen klubb

Les mer på www.nsff.no.

NSFF er tilsluttet FIAP (Federation Internationale de l’Art Photographique) og UNICA (Union Internationale du Cinema). Via disse er det blant annet mulig å delta i en stor mengde internasjonale konkurranser.

RSS Fra NSFF Magasin